Logo In Balance Karin Terwey

NAET instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Wat is Quantum Balance?

Quantum Balance is een zeer simpele en bijzondere "Energie verhogende" methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. Iedereen kan het gemakkelijk leren en is in staat er kleine "wonderen" mee te verrichten.

De techniek is ontwikkeld in Amerika en is een prachtige aanvulling op elke vorm van helen, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst met elke vorm van helen en energiewerk in aanraking komen.

Door Quantum Balance kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode. Quantum Balance kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.

Het grootste verschil met andere methodes is dat je bij Quantum Balance door bepaalde ademhalings en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij jezelf verhoogt, waardoor je de ander mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum Balance is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.

Quantum Balance Principes

De vaardigheid om met Quantum Balance genezing te bevorderen is iets wat iedereen in zich heeft. Quantum Balance is een vaardigheid die door iedereen aangeleerd kan worden en die sterker en sterker wordt naarmate je het meer doet. Hoe meer je er mee werkt hoe sterker je wordt in het doorgeven van de energie en hoe vakkundiger en effectiever je wordt. "Energy follows thought"- Energie volgt intentie. Aandacht en Liefde zijn alomvattende trillingen. Aandacht en Liefde functioneert op alle niveaus en brengt onze werkelijke aard naar buiten. Het is het fundament van Quantum Balance en de kern essentie van onze levenskracht.

Quantum Balance Technieken en intenties

Je gebruikt intentie en diverse meditatie technieken om een hoog veld van energie te creëren en gebruikt dat veld om het gebied dat moet worden ge-'heeld' te omgeven.

Jij kunt niemand genezen, met Quantum Balance geef je alleen energie waardoor de ander zichzelf geneest.

Het vertrouwen in het Quantum Balance proces is essentieel. Het werk kan tijdelijk pijn of andere oncomfortabele symptomen geven maar dit hoort erbij. De levenskracht en het Quantum Balance genezings proces zijn zeer ingewikkeld met hun eigen dynamiek en wijsheid die boven ons inzicht en begrip uitgaat. De Quantum Balance energie volgt de natuurlijke intelligentie van het lichaam om de noodzakelijke healing toe te passen.

Quantum Balance kan heel krachtig werken!

Ieders gave, zowel in het leven als in 'helen', is uniek. Sommige van ons hebben speciale talenten om specifieke aandoeningen te behandelen. Het vermogen om contact te maken met je eigen spiritualiteit, in wat voor vorm je dit ook ervaart, en om hulp vragen geeft een extra dimensie van kracht aan dit werk.

De Quantum Balance Workshop

De Quantum Balance workshop duurt een dag. De Quantum Balance methode werkt met ademhalingstechnieken en visualisatie en is heel concreet. Door een simpele techniek leer je de energie van jezelf te verhogen en te verfijnen. Het gebied dat behandeld wordt kan mee gaan resoneren met deze helende energie: daardoor creëer je de juiste voorwaarden voor zelfgenezing.

Quantum Balance werkt als ondersteuning bij alle lichamelijke problemen en klachten, die baat hebben bij stimulering van het zelf-helende vermogen van mens, dier en plant.

Enkele voorbeelden

  • Botten die zichzelf spontaan corrigeren naar de juiste stand
  • Correctie van bekken- en schedelscheefstand
  • Opzienbarende resultaten met rugklachten, nekklachten en migraine
  • Werkt snel en effectief bij ontstekingen
  • Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziektes
  • Als ondersteuning bij hart- en vaatziekten
  • Bij fysieke en emotionele onbalans

Bij zwaardere ziekteprocessen kun je het zien als ondersteunend bij de reguliere gezondheidszorg, omdat Quantum Balance het zelfhelende vermogen activeert.