Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Asyra

De Asyra IDT® is een uniek, volautomatisch systeem dat betrouwbaar en volledig de organen en systemen in het lichaam screent.
Op een snelle wijze geeft de Asyra IDT® u informatie over de energetische staat van de organen, voedselovergevoeligheden,
voedingsstoffen behoeftes, neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem,
de aanwezigheid van toxines in het lichaam en nog veel meer.

 Asyra

Wetenschappelijke onderbouwing:
Het Asyra systeem is wetenschappelijk onderzocht in de Jeppsen-Osguthorpe studie. Alan Jeppsen, M.D., en Steven G. Osguthorpe, N.D hebben een onderzoek gedaan met een groep van 500 patiënten.
Het ging hierbij om een zogenaamde dubbel blinde studie, er waren 500 patiënten met subfysiologische Hypotheroid functie en een controle groep van 100 personen.
De correlatie tussen klinische laboratorium onderzoeken en de EDS metingen hebben laten zien dat de Asyra bijzonder nauwkeurig is, een nauwkeurigheid van 99,5% met een p < 0,005.

Wat is Asyra en hoe werkt het?
De oude Chinese geneeskunde identificeerde de meridianen, energetische kanalen die elektrische wegen door het hele lichaam vormen.
Stimulatie van de punten op deze kanalen met naalden, warmte of druk vormen de basis van vele vormen van medische behandeling, oude en moderne.
Bio-energetische of Electro-dermal test apparaten stellen ons in staat om met behulp van galvanische huid respons (wijzigingen in de elektrische weerstand van de huid)de status van de acupunctuurmeridianen en dus van de energetische gezondheid van het lichaam te meten.
Het stelt ons ook in staat, en dit is waar de echte kracht van deze technologie ligt, om te beoordelen hoe het lichaam zal reageren op een groot aantal verschillende remedies of andere stoffen.
Alle stoffen, levend of niet-levende, hebben een karakteristiek resonantie handtekening. Elk specifiek weefsel en orgaan in het menselijk lichaam heeft zijn eigen individuele resonantie frequentie.
We kunnen met de output van een software-opgenomen 'kopie' van deze resonanties voorspellen hoe het energieke systeem van het lichaam zal reageren.
De energetische handtekeningen van een groot aantal stoffen worden in de energetische testen afzonderlijk getoetst in een bio-energetische gezondheid screening.
De reactie wordt beoordeeld via de huid door middel van weerstand metingen. Galvanische skin response is een bekend beginsel dat ook wordt gebruikt in leugen detectoren.
Als voorbeeld: wanneer een patiënt met een normale leverfunctie wordt getest met de frequentie van een gezonde lever zal de frequentie resoneren. Het zal niet leiden tot een verandering van de huid weerstand van de patiënt.
Dit geeft dus aan dat de lever niet wordt benadrukt. Als, aan de andere kant, een patiënt met een gestreste lever wordt benaderd met de frequentie van een gezonde lever dan zal de frequentie niet resoneren met van die persoon.
Deze niet-resonantie verhoogt de elektrische weerstand in het lichaam.
De stijging van de huid weerstand vertelt ons in dit geval dat er een energetische stress is in de lever.
Vervolgens kunnen tests worden uitgevoerd met andere organen en toxines om meer informatie te krijgen over de aard van de lever verstoring.
Door het uitvoeren van een reeks tests voor organen en toxines kunnen we een beeld vormen over de gezondheidstoestand van de patiënt.
Hierdoor kan een therapeut een behandelplan opstellen die de onderliggende oorzaak van de verstoring aanpakt in plaats van het alleen maar behandelen van symptomen.
Elke stof, levend of niet-levend, straalt elektromagnetische frequenties uit op basis van de hoeveelheid en de rotatiesnelheid van hun atomen, als we deze frequenties kunnen identificeren, dan hebben we een uiterst waardevol instrument voor behandeling.

De Asyra IDT kan middelen en remedies testen op compatibiliteit met elk specifiek geval.
Dit geeft de behandelaar de mogelijkheid om tot de meest effectieve behandeling over te gaan