Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Tarieven

1e consult : € 85,00 (1 uur)
Vervolgconsult : € 50,00 (per 1/2 uur)

Ik ben vrijgesteld van BTW.

Betaling contant of directe overboeking per bank.  Geen pinautomaat aanwezig.

Consulten welke niet uiterlijk 24 uur voor de afspraak worden afgezegd worden doorbelast.

Bij afspraken volgend op een zondag of één of meer erkende feestdagen wordt bedoelde termijn van 24 uur geacht in te gaan om 18:00 uur op de laatste voorafgaande gewone werkdag. Bij een gewone maandag gaat de termijn dus in om 18:00 uur op de voorafgaande vrijdag.

Een afspraak op maandag om 13:00 uur zal dus voor vrijdag 13:00 uur moeten worden afgezegd.

Ik ben aangesloten bij de V.B.A.G, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze en sta geregistreerd in het AGB register van Vektis.

Aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ

Vele verzekeraars vergoeden op basis hiervan (een deel van) de kosten van het kinesiologie consult. Informeer bij u eigen verzekeraar of het kinesiologie consult voor vergoeding in aanmerking komt. Bij alle door mij aangeboden therapie vormen wordt kinesiologie toegepast.

Om optimale zorg te kunnen bieden aan al mijn clienten, gelden de volgende huisregels:

  • Het is verboden te roken in de praktijk en de rest van het gebouw.
  • De praktijkruimte is ten strengste verboden voor huisdieren.
  • Draag geen parfum of sterk geurende deodorant als u voor een behandeling komt, andere patiënten kunnen hier allergisch op reageren. Neem, indien dat mogelijk is een douche voordat u naar de behandeling komt en draag schone kleding, die niet ruikt naar aromatische planten, specerijen, transpiratie, verf etc.
  • Draag uw mobiele telefoon niet op uw lichaam tijdens de behandeling.
  • Draag zo weinig mogelijk sieraden, draag geen sieraden met grote diamanten of kristallen
  • Zorg dat u iets gegeten heeft voor de behandeling.
  • Veeg uw voeten a.u.b. afdoende af bij de voordeur, zodat u geen zand en andere viezigheid meeneemt de praktijkruimte in.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van uw eigendommen; In Balance en/of Karin Terwey is niet aansprakelijk voor beschadiging en/of verlies van uw eigendommen.

Kamer van Koophandel In Balance: 32151192. BTW-ID: NL001555696B80. 

Klachtenregeling:

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/