Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Buikpijn

Had al geruime tijd last van een opgezette buik, en deze pijn was soms redelijk heftig en kon ook wel een hele avond aanblijven. Verschillende dingen geprobeerd, naar de huisarts gweest die mij ongeeer 4 a 5 verschillende medicijnen voorschreef voor mijn maag en darmen, moest bijna een heel schema gaan bijhouden wat en wanneer te slikken.
 
Ik dacht daar ga ik niet aan beginnen en heb toen gekeken naar alternatieven. Vervolgens via collega op werk geattendeerd op naet. Hierna op naet website gekeken, en bij Karin tercht gekomen.
 
Bleek dat ik toch wel heel gevoelige darmen had, en dat deze heftig reageerde op verschillende soort voedsel.
Ben ongeveer 3 maanden bij karin geweest, voor een wekelijkse behandeling welke ik het voor het eerst nogal redelijk zweverig en vaag vond. Had wel eerder accupuntuur gedaan waarbij ik ook al hele goede ervaringen heb gehad, maar niet eerder accupressuur en dit was toch wel iets zweveriger. Maar ik geloof heilig in de chinese geneeskunde, dus stond er helemaal voor open.
 
Na vooral de thuis oefeningen veel gedaan te hebben, en getracht mijzelf na elke behandeling 24 uur de behandele voeding groep te verrmijden. Lijkt het gevoel, van een opgezette buik na een periode van 3 a 4 maanden nauwelijks meer voor te komen
 
Ik heb daarom ook besloten om te stoppen, en mochten de klachten toch weer terug komen opnieuw langs te gaan bij Karin.
Heb zowel de behandelingen als de gesprekken als zeer positief ervaren en kan Karin bij iedereen die ook NAET wil doen zeker aanraden
 
Grtz
Marco