Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Hooikoorts en diverse allergieŽn

Symptomen: Hooikoorts en diverse allergieën. Ondersteuning t.t.v. Chemotherapie

Karin & NAET

Via een vriend-collega ben ik, Angelique, in contact gekomen met Karin. Hij had genoeg van mijn jarenlange hooikoorts en andere allergieën en hij wist wel iemand die daar wat aan kon doen.

Ik stond wel open voor de NAET behandelingen, het voelde goed. KARIN zelf vond ik vanaf het begin een hele fijne persoon en ze vertelde meteen dat NAET een behandelvorm is waarbij je soms pas op het eind resultaat ziet van alle voorgaande behandelingen omdat je  helemaal aan de basis begint. Ik merkte echter al na twee of drie behandelingen resultaat. Mijn neus was niet altijd meer verstopt, na verloop van tijd had ik meer energie, kon weer dingen eten waarvan ik vroeger meteen dicht klapte (zoals ik dat zelf noem). Ik ben me nu veel meer bewust van de reacties van mijn lichaam op wat ik eet en wat ik inadem. En ook al zijn we nu nog niet klaar met de allergie behandeling, mijn allergische reacties deze zomer zijn zeer minimaal te noemen in vergelijking met de vorige zomers.

Helaas werd in november kanker bij mij geconstateerd . Voor mij een hele moeilijke periode waarin Karin echt een steunpilaar was en is. Ze is een heel betrokken persoon en heel erg kundig. Toen en ook nu nog blijkt dat KARIN veel meer te bieden heeft dan het verhelpen van hooikoorts. We hebben met NAET gewerkt aan onder andere moeheid, minimaliseren van de reacties op de chemo, emotionele blokkades, vitamine tekorten, aanmaak van cellen etc etc. En met SUCCES.

Verder heeft zij ook  QUANTUM TOUCH toegepast voor onder andere genezing van de wond na mijn operatie en voor  het in balans brengen van emoties.

Het gaat nu gelukkig weer beter met mij. We zijn nog bezig met het herstellen van de schade die chemo nu eenmaal met zich meebrengt. Maar met de kundige hulp van KARIN heb ik er alle vertrouwen in dat mijn herstel voorspoedig zal zijn.

Dank je Karin