Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Hooikoorts allergie voor katten en huisstofmijt

Symptomen: Hooikoorts allergie voor katten en huisstofmijt

Via een vriendin ben ik bij Karin (NAET) gekomen.

Ik was als kind al bijna overal allergies voor. De katten van mijn vriendinnetje, iedere zomer lopende neus en kriebel ogen en een zere keel. Als ik als jong meisje ging bollen pellen (vakantiebaantje) werd ik na een paar dagen al ziek. Ook had ik het vaak benauwd en had ik  last van netelroos. Op een gegeven moment ga je alles uit de weg.

Op mijn 15e deed ik een allergietest, mijn hele arm was opgezet. Vooral een allergie tegen katten, huisstofmijt en hooikoorts kwamen eruit.

Tegen de hooikoorts kreeg ik neusspray en een inhalator, en tegen andere allergische reacties pillen.

Bij Karin bleek dat ik ook veel allergieën had voor bepaalde voedingsstoffen. Vandaar dat ik altijd buikkrampen had als ik bijvoorbeeld in een restaurant had gegeten.

Toen Karin mij had behandeld voor de basis merkte ik al vooruitgang. Ik had minder last van buikkrampen. Daarna werd de hooikoorts behandeld. Hier heb ik nu helemaal geen last meer van! Daarna nog een aantal andere voedingsstoffen etc. en nu ben ik klaar. Deze zomer ben ik allergievrij doorgekomen.

In de toekomst zal het waarschijnlijk zo zijn dat ik af en toe nog een behandeling nodig heb voor wat er dan weer voor combinaties in de lucht hangen, maar ik hoef in ieder geval geen medicijnen of inhalator meer te gebruiken.

Mijn zoon van 9 heeft ook hooikoorts, dus hij wordt nu ook behandeld door Karin.

Hopelijk werkt het bij hem net zo goed als bij mij!

Ik ben erg blij dat ik met NAET ben begonnen, Karin bedankt!