Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Jeuk en Blaasjes, juni 2015

Gek werd ik ervan! Steeds weer jeuk aan mijn vingers, steeds weer die kleine vochtblaasjes en een steeds grotere eczeemplek aan de binnenkant van mijn handen. En op het moment dat ik dacht dat het weg was, begonnen de eerste blaasjes alweer zichtbaar te worden. Een vicieuze cirkel dus.
Ik heb in de afgelopen jaren al verschillende behandelingen gehad (o.a. electro-acupunctuur, chinese kruiden, acupunctuur, hormoonzalf, chinese zalf, bio-resonantie) en toch kwam het steeds weer terug.
Uit de test bij Karin kwamen een aantal punten waarvan ik al vermoedde dat ik er allergisch op reageerde, waaronder:
Water: na het douchen viel het mij steeds meer op dat mijn handen direct begonnen te jeuken. Oplossing: met een handdoek hard over mijn huid wrijven. Gevolg: kapotte handen.
Katten: zodra ik in een huis kwam waar katten waren, werden mijn handen rood en kreeg ik jeuk. Oplossing: handen tegen elkaar wrijven tot de jeuk stopte. Gevolg: kapotte handen.
Plastic: als ik de stofzuiger of strijkijzer vastpakte, kreeg ik na een minuut of 10 al last van de jeukende blaasjes (okay, ik had het de rest van mijn leven als excuus kunnen gebruiken). Oplossing: afkoelen onder water en daarna droogwrijven (zie Water). Gevolg: kapotte handen.
 
De standaard NAET behandeling heeft een bepaalde volgorde, maar daar zijn we op een geven moment van af geweken: er diende zich telkens voor de behandeling als vanzelf een allergie aan die behandeld ging worden.
Ik reageerde goed op de behandelingen en voelde op de tafel soms de prikkelingen op mijn rug (en tijdens de behandelingen voor plastic en katten  kreeg ik direct uitslag, waardoor Karin het grondig kon aanpakken). Soms was het even lastig om het 24 uurs dieet vol te houden (want net afgesproken met vrienden, of spontaan heel veel trek in dat wat even niet mag).
Het nabehandelen met de flesjes kun je makkelijk thuis doen.
Wat ik heb gemerkt is dat stress een hele negatieve uitwerking heeft op mijn handen. Zodra ik merk dat het teveel wordt, neem ik rust en zakt de jeuk direct weg. Een goede graadmeter dus. En voor als het een keer echt erg is, heeft Karin mij de ‘noodrem’ geleerd.
Op dit moment ben ik even gestopt met de behandelingen wegens privé omstandigheden. Wel wil ik later dit jaar de Stress en de Hormonen behandeling nog ondergaan, mijn gevoel zegt dat ik die nog wel nodig heb.

Ik kan nu weer zonder problemen de plastic handgreep van de strijkbout en stofzuiger vastpakken zonder een handschoen aan te moeten trekken.
Ook ben ik alweer in aanraking geweest met de katten zonder er last van te krijgen.
Naast de NAET behandelingen heb ik 2x een darmspoeling gedaan en heb ik ( 2 maanden) licht gesmeerd met hormoonzalf omdat de eczeem op de bovenkant van mijn handen verscheen. Mijn handen zijn nu rustig en de huid voelt sterker. Ik heb af en toe nog wat blaasjes of droge huid maar die trekken snel weer weg dus daar kan ik mee leven. Ik smeer mijn handen dagelijks in met Nivea repair&care om ze soepel te houden.

Behandeld: BBF, Ei mix, Calcium mix, Vitamine C mix, B complex mix, Suiker mix, IJzer mix, Katten, Kraanwater, Plastics.

Voor behandeling:

Voor behandelingVoor behandeling

Na behandeling:

Na behandelingna behandeling