Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Onrustig

Symptomen: Onrustig

Na de geboorte van ons zoontje Daniël (20 maart 2005), bleek hij allergisch te zijn. Mijn vriend is allergisch en ook zijn twee oudere zussen zijn allergisch. In eerste instantie was Daniël na zijn geboorte erg onrustig. Dit herkende ik van Suzanne en Marleen, de twee grote zussen van Daniël. Omdat ik borstvoeding gaf ben ik begonnen om koemelk, kippenei, citrusfruit, chocolade, (sterke) kruiden e.d. te laten staan. Het ging veel beter met Daniël, hij zat goed in zijn vel en was een heerlijke baby. Toch viel het me best wel zwaar om zoveel lekkere dingen te laten staan. Omdat ik al wat ervaring had met NAET ben ik op internet gaan zoeken en zo ben ik bij Karin terechtgekomen.

Daniël was toen ongeveer een half jaar, na een aantal behandelingen kon ik steeds meer gaan eten, vooral van de dagelijkse dingen als biogarde, beschuit en kaas kon ik erg genieten.

Twee jaar na de geboorte van Daniël kregen we nog een prachtige dochter: Mirjam (05 april 2007). En... zoals te verwachten viel was ook zij na haar geboorte onrustig. Omdat ik nu wist wat ik hier aan kon doen ben ik een week na de bevalling weer "mijn" dieet gaan volgen en ook deze keer sloeg het weer goed aan. Mirjam was en is een heerlijke baby.

Toen Mirjam ongeveer vier maanden oud was heb ik contact opgenomen met Karin om Mirjam voor haar allergieën te laten behandelen. En ook deze keer kon ik na een paar behandelingen weer steeds meer dingen eten. Heerlijk om te kunnen genieten van een gelukkig kindje én van lekker eten.

Ik vond de behandelingen bij Karin goed te doen en kwam graag bij haar. Ze is er niet alleen voor de NAET behandelingen maar biedt ook een luisterend oor, het contact met haar heb ik als heel goed ervaren.

Groetjes Anita