Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

RS virus, erg druk, onrustig slapen

Symptomen: RS virus, erg druk, onrustig slapen

Mijn zoontje heeft toen hij drie maanden was het RS virus opgepakt en daarvoor een week in het ziekenhuis gelegen. Wij merkten duidelijk dat zijn longentjes hiervan een flinke klap hebben gekregen. Als er bij wijze van spreken een verkouden vlieg bij hem in de buurt kwam, was hij ook direct verkouden.

Ik ben toen ook met hem bij de kinderarts geweest om hem te laten onderzoeken. Alles was goed en hij zou er wel overheen groeien. Karin Terwey heeft hem hierna getest en hier kwam onder andere uit dat hij vitamine B niet opnam in zijn systeem. Verschijnselen die optreden bij kinderen met dit probleem zijn: druk kind met verlaagde weerstand en een onrustig slaper. Al deze verschijnselen zag ik ook bij Kay, daarbij had hij ook veel moeite met poepen. Verder bleek dat hij slecht reageerde op kleurstoffen.

Dus met de behandeling gestart. De eerste keer was zijn reactie op de behandeling erg aanwezig, hij was echt een aantal dagen erg druk en agressief, maar na een week ging het al een stuk beter.

De tweede keer werd hij behandeld voor de vitamine B1 en Soja. Nou dat hebben we geweten. Hij was weer een week erg druk, terwijl hij daarvoor rustiger was. Na die week ging het veel beter, en sindsdien poept hij elke dag!

Bij de derde behandeling gaf zijn lichaam aan voor kleurstoffen behandeld te willen te worden. Dit klopte natuurlijk wel want met Sintermaarten en Sinterklaas was het natuurlijk snoep, snoep en nog eens snoep met kleurstoffen. Van al dat snoepen was hij ook erg druk.

De dag na de behandeling sliep hij 45 minuten langer en was hij veel rustiger.

Na deze 3 behandelingen heb ik een goed slapend, rustig kind  met normale ontlasting gekregen. Geweldig, Karin bedankt !