Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Scoliose

Symptomen: Scoliose

Wat Quantum Touch voor mij heeft gedaan

Op 15 jarige leeftijd heb ik een ongeluk gehad, waarbij  ik op mijn rug viel en dichtgeklapte longen had. De huisarts stelde vast dat alle ribben in mijn rug waren gekneusd. Na maanden tobben en veel pijn kwam ik bij oefentherapeuten terecht, het hielp niet.

Inmiddels ben ik 25 jaar verder, maar ook vele therapieën verder, massage, fysiotherapie, manuele therapie, een oefenschool voor rugpatiënten, pijnstillende injecties. Niets heeft uiteindelijk geholpen. Ik heb er echt alles aan gedaan. De klachten werden alleen maar erger, het slapen steeds moeilijker. Inmiddels was de diagnose bijgesteld in het ziekenhuis; ten tijde van de val is er een rib/wervel gebroken geweest, daar zit nu litteken-weefsel en een slijtagepunt. Zenuwen zitten regelmatig bekneld, en er zit een scoliose en een lordose/kyfose in de wervelkolom.

(Een lordose is een natuurlijke kromming van de wervelkolm in voor-achterwaartse richting. Bij een lordose is de bolle kant van de wervelkolom naar voren gericht. Lordoses vinden we in de cervicale en de lumbale wervelkolom. Bij een sterke lordose in het lendegebied spreken we van een "holle rug".

De tegenhanger van de lordose, dat wil zeggen een kromming van de wervelkolom in voor-achterwaartse richting met de bolle kant naar achteren, wordt aangeduid met de term kyfose. Een scoliose is een onnatuurlijke kromming van de wervelkolom in zijwaartse richting).

In het voorjaar van 2007 zag ik de advertentie van Quantum Touch met de "bekende foto"van de wervelkolom, die na de behandeling een hele andere stand had. Ik dacht "nu of nooit ik probeer het en stel dat het werkt dan wil ik deze techniek leren". Zo ben ik terechtgekomen bij Karin Terwey. Ik was zeer sceptisch en zij vertelde ook duidelijk dat ik niet moest verwachten dat ik meteen van mijn klachten af zou zijn, als het al zou werken. Na 1 sessie voelde ik me al zo goed, de pijn was drastisch verminderd en ook het slapen ging veel beter. Er zijn nog een aantal sessies geweest en na allemaal volgde er een verbetering.

Voorlopig zal ik nog wel een maandelijkse "onderhoudsbeurt" nodig hebben, want deze klachten die 25 jaar in het systeem zitten, haal je er niet zomaar ineens uit. Deze ervaring moedigde mij aan om de opleiding te doen. Die deed ik in oktober 2007 en december 2007.

Uit eigen ervaring weet ik nu dat QT voor mij echt werkt!  Voor mij is het een wonder!