Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Sonde voeding en eczeem

Symptomen: Sonde voeding en eczeem

Onze zoon heeft een moeilijke start gehad na de geboorte. De eerste 3 maanden lag hij in het ziekenhuis en heeft hij een aantal operaties moeten ondergaan. Toen hij naar huis mocht was hij nog afhankelijk van sondevoeding en moest veel overgeven. Daarnaast had hij erg veel last van eczeem. Volgens de testen in het ziekenhuis was hij allergisch voor koemelk en pinda. Voor de eczeem schreef de dermatoloog corticosteroïden voor. Omdat wij het gebruik van deze hormoonpreparaten op de lange duur niet zagen zitten, zijn we op zoek gegaan naar een andere manier om hem van zijn eczeem/allergieën af te helpen.

Op de leeftijd van 11 maanden kreeg hij voor het eerst NAET-therapie bij Karin Terwey. Karin heeft hem via ons getest en behandeld. Vanuit de basis werd steeds verder uitgezocht op welke stoffen en combinaties van stoffen hij reageerde. Zo werd hij o.a. behandeld voor de verschillende melkcomponenten maar ook voor een lichaamsvreemde stof (gore-tex) dat was gebruikt tijdens één van de operaties in het ziekenhuis. Omdat het steeds beter met hem ging werd na ongeveer een half jaar de behandelfrequentie verlaagd van 1 maal per week naar 1 maal per twee weken en na een jaar naar 1 maal per 4 weken.

Onze zoon is nu 2 jaar, is al een hele tijd vrij van eczeem en eet goed zonder sonde. Hoewel hij nog steeds reageert op het drinken van koemelk of het eten van kaas, kan hij wel producten eten waar melkeiwit inzit, bijvoorbeeld koekjes of croissants. Bovenal is het een vrolijk mannetje die zichtbaar geniet van het leven.