Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Uitslag

Karin vroeg mij een ervaringsverhaaltje te schrijven en dat wil ik graag doen Omdat ik denk dat mijn ervaring veel mensen zal helpen dit ook te gaan doen.Ik kwam via een goede vriendin van mij bij Karin terecht. Zij vertelde mij dat zij totaal van haar allergieën af is gekomen dankzij de NAET behandelingen. Ik had alle hormoon zalfjes en pilletjes van de dokter wel al geprobeerd. Ze helpen wel maar zijn tijdelijk en behandelen alleen de uitslag maar niet de bron. Daarnaast is het niet goed voor de huid. Vandaar dat ik dacht, laat ik het eens proberen.

Vanaf het begin vond ik het allemaal een beetje een vaag verhaal. Iets met energie en massage en dan zouden de allergieën één voor één verwijderd worden. Via busjes met daarin de energie van een stofje (bijvoorbeeld: eiwit, tarwe, calcium, vitamine etc. etc..) in je hand kan Karin d.m.v. een spier test, testen of je allergisch bent of niet. Bij die spiertest ga je op je rug liggen met 1 arm omhoog en dan probeert Karin deze arm om te duwen terwijl jij hem tegen houd.

Toen ik dat voor het eerst hoorde dacht ik: Als ik nou heel hard train kan ze mijn arm in geen mogelijkheid om krijgen.

Tot dat ik mijn eerste paar behandelingen kreeg. Het leek wel alsof Karin mijn arm zo om kon blazen zo makkelijk ging het. Heel bizar!!

Op deze manier kwamen we er achter waarvoor ik allemaal allergisch was.

En nee dat was niet wat ik dacht waar ik allergisch voor was.  Ik ging er vanuit dat ik zou worden behandeld voor pinda’s, katten haren, hooi en graspollen, maar uit de test bleek dat ik allergisch was voor veel meer.

Onder anderen: Vitamine B, Vitamine C, Calcium, Suiker mix, kleur en zoetstoffen, en zelfs hitte en nog een aantal.

Na de eerste paar behandelingen gebeurde er niks en dacht ik dat het allemaal maar in je hoofd zit. Maar toen vertelde Karin me dit, Allergieen stapelen zich in de loop der jaren op als een ui, laagje voor laagje. Deze moet je zo dus ook weer uitpakken als een ui van buiten naar binnen, laag je voor laagje.

Dit houd in dat niets alles direct verdwijnt maar dat dit een langdurig proces kan zijn. Bij mij gebeurde er in de eerste 4 weken niks en opeens zag je een verandering komen. Nu na ongeveer 1 jaar van behandelingen ben ik volledig van mijn uitslag af.

ONGELOVELIJK!!!

Maar WAAR!!

Nogmaals bedankt Karin.

Groeten, Thijs Smeets, 21 jaar, Almere.

Uitslag verhelpen met NAET
Uitslag verhelpen met NAET Uitslag verhelpen met NAET Uitslag verhelpen met NAET