Logo In Balance Karin Terwey

Total Reset instructeur
Kinesiologe

Pijnloze allergie behandelingen zonder gebruik van medicijnen! 036 - 5354574

Eczeem januari 2017

Na jarenlang vliegen als stewardess en de klap die mijn lichaam hier van kreeg, ben ik op aanraden van mijn nicht begonnen met Total Reset behandelingen. Als kind had ik al eczeem en meerdere allergieën, en door het vliegen, de tijdsverschillen, mijn rare eetpatroon en het constante slaaptekort hadden zich alleen nog maar meer kwaaltjes voorgedaan.

In 2013 ben ik begonnen met de  behandelingen bij In Balance.

Na het doormeten kwam er behoorlijk wat ellende bovengedreven en Karin is hiermee aan de slag gegaan. Liggend op de behandeltafel werden de drukpunten op mijn rug behandeld en daarna met een laser punten op mijn armen en benen. Hierna een rustmoment om de behandelde stoffen hun werk te laten doen.

Ik kreeg een laser en druppels mee naar huis, zodat ik thuis kon 'nabehandelen'.

Direct merkte ik al resultaat. Mijn lichaam ging zich anders gedragen.

Ook hield ik me 2 maanden lang aan de lijst met voedingsstoffen die ik moest vermijden. Moeilijk, maar zeker haalbaar.

Ondertussen behandelde ik mezelf thuis met de laser en had ik zo vaak mogelijk een sessie met Karin.

Tijdens het 'afwerken' van de lijst voedingsstoffen kwam er een volgende uitdaging op mijn pad. Mijn partner en ik wilde graag een kindje, maar dit was alleen mogelijk door middel van ICSI.

Karin heeft mij toen meteen aangeboden om de hormonen die ik moest gaan injecteren ook te behandelen.

Mijn lichaam reageerde erg heftig op de hormonen en bij ieder hoofdpijntje, buikpijntje lag ik op de behandeltafel bij Karin. Steeds weer met groot succes.

Eind 2015 wierp dit alles zijn vruchten af. Ik was zwanger!

Niet wetende dat er een nieuwe berg aan uitdagingen op mij af zou komen.

 

In de 6e week van mijn zwangerschap werd ik een beetje misselijk. Hier was het helaas niet mee gedaan. Dag na dag werd dit erger, totdat ik uiteindelijk de halve dag boven het toilet hing. Alleen de nacht bracht wat rust.

In de In Balance praktijk van Karin heeft ze mij doorgemeten met 15 weken zwangerschap. Ik was het na 10 weken extreme misselijkheid inmiddels wel aardig zat.

Bij het doormeten kwam er meteen uit dat er wat emotionele problemen waren. Vooral cortisol sloeg hoog uit.

Bij navragen door Karin kwam ze er ook achter dat bepaalde darmactiviteiten van slag waren. Dit deed zij door middel van een chart waarbij de pijn en de tijd een indicatie aangeven van het onderliggende probleem. Erg bijzonder, maar ook doeltreffend! Na behandeling kreeg ik druppels mee die ik 2 maal daags moest innemen en een kristal dat ik bij me droeg in mijn BH.

direct na de behandeling voelde ik mij al beter.

Thuis behandelde ik mezelf vaak na met de laser. Alleen op de door Karin aangegeven drukpunten.Tijdens de zwangerschap moest ik de punten op de hand en binnenkant benen even overslaan. (Dit zou eventueel in een verder stadium een wee kunnen opwekken.)

Helaas was de misselijkheid hardnekkig en heb ik het er 5 maanden lang behoorlijk zwaar mee gehad. Mijn lichtpuntjes waren steeds de TOTAL RESET behandelingen waardoor ik weer een paar dagen 'pauze' had.

Nadat de ergste misselijkheid voorbij was ben ik samen met partner en stiefkinderen op vakantie gegaan naar Turkije. Wat een heerlijke week had moeten worden draaide voor mij uit op een drama. Ik kreeg een blaasontsteking.

Ik kijk zelf liever helemaal niet meer terug op deze periode. De daar gegeven antibioticakuur sloeg niet aan en na drie dagen pijn en niet kunnen slapen (wat een vreselijk gegeven is als je zo ver zwanger bent) ben ik in het Turkse ziekenhuis aan een infuus gelegd met een breedspectrum antibiotica en hierna naar huis gestuurd met de opmerking dat er niets anders meer te doen was.

De pijn hield aan.

Ik heb via whats app contact gezocht met Karin. Ze vertelde mij dat ze op afstand ging kijken of ze kon uitzoeken wat er mis ging in mijn lijf.

Per whats app gaf ze me een aantal tips. Ik moest oa. mijn bekken ontspannen, diep en rustig ademhalen.

Ik heb mijn urine opgevangen in een glaasje en Karin heeft dit op afstand bij mij behandeld. Bij doornemen van verschillende vormen van onderliggende problemen, kwam eruit dat er wat angsten diep geworteld waarschijnlijk hadden geleid tot deze ellende in mijn lichaam.

De behandeling op afstand deed zijn werk. Ik had eindelijk een nacht met minder pijn en meer rust.

Twee dagen eerder ben ik van mijn vakantie terug naar huis gevlogen. Thuis ben ik direct doorgereden naar Almere, wetende dat Karin vast iets voor mij kon doen.

Bij deze behandeling heeft Karin de antibiotica ontstoord. De baby werd op datzelfde moment ook mee behandeld. hele geruststelling! Verder heeft Karin QUANTUM  BALANCE toegepast om de buikpijn te verminderen.

Thuis heb ik na behandeld met de laser. Ook nam ik 3 maal daags druppels die Karin me had meegegeven. In de week hierna ging ik me steeds beter voelen. Weer een goed resultaat.

Misselijkheid en buikpijn beide op een natuurlijke manier bestreden!

Total Reset  behandelingen en Quantum Balance voelen tijdens een zwangerschap heel natuurlijk aan.

Als ik niet in Turkije had gezeten was ik nooit gestart met antibiotica, maar had ik mezelf eerst laten behandelen met Total Reset . Door mijn ervaring weet ik inmiddels dat dit een veel effectievere methode is voor het behandelen van lichamelijke klachten. Maar ik had helaas geen keus.

 

Toen met 38 weken zwangerschap mijn vliezen braken, maar de weeën een gehele dag uitbleven heb ik wederom adviezen ingewonnen bij Karin.

De punten op mijn lichaam die ik de hele zwangerschap niet mocht behandelen met de laser moest ik nu maar eens flink gaan masseren.

zo gezegd zo gedaan en binnen een uur begonnen toen de weeën.

Gevolgd door een relatief snelle en fijne thuisbevalling. Moeder natuur op zijn mooist.

 

Dit stukje natuur heeft de behandelmethode van Total reset ook erg goed begrepen. Een lichaam is in staat om zelf heel veel rommel op de ruimen, maar soms heeft het net dat duwtje in de juiste richting nodig. Helaas kreeg ik een aantal dagen na de bevalling een borstonsteking welke Karin direct behandeld heeft . Hierna ging het meteen een stuk beter.

Met Total Reset  krijgt je lichaam een seintje dat er geen alarm geslagen hoeft te worden bij sommige stoffen. Of zelfs bij een scala aan emoties.

Ik zit momenteel goed in mijn vel en heb, mede dankzij het mee behandelen tijdens de zwangerschap, een kerngezonde baby!

Voor eventueel ontstoren van  borstvoeding, vaccinaties of als zich weer eens ontstekingen voordoen in mijn lichaam of die van mijn zoontje, zal ik de rest van mijn leven terugvallen op de Total Reset  behandelmethode. Effectief en zonder schade aan het lichaam. Ik raad het iedereen aan zeker ook tijdens kwalen in of door de zwangerschap!